Як розпізнати фейкам та протидіяти маніпуляціям знають машівці!

З 7 березня по 6 квітня на базі освітньої платформи «На Урок» проходив Усеукраїнський конкурс «Fake: як розпізнати та протидіяти?», участь у якому взяли здобувачі освіти Машинобудівного фахового коледжу СумДУ під керівництвом Оксани Якущенко, викладачки суспільних дисциплін МФК СумДУ. 

Учасниками і призерами стали студенти ІІ курсу, які прагнули вдосконалити навички медіаграмотності та критичного мислення. Цей конкурс допоміг навчитися розрізняти фейки та інші підступні види інформаційних повідомлень в інтернеті та ЗМІ, а також – дізнатися захопливі факти про інформаційне суспільство та передумови його появи.

Серед переможців – машівці:

Диплом І ступеня 

Ілля Недайвода, Олександр Голубков (спеціальність «Галузеве машинобудування»), Діана Петренко, Дарина Афанасієва, Аліна Вельбой (спеціальність «Підприємництво та торгівля»).

Диплом ІІ ступеня 

Максим Головчак (спеціальність «Галузеве машинобудування»), Катерина Балицька (спеціальність «Підприємництво та торгівля»), Кирил Муслієнко (спеціальність «Видавництво та поліграфія»).

Диплом ІІІ ступеня

Шевельов Артем (спеціальність «Галузеве машинобудування»).

Вітаємо призерів та бажаємо нових звершень!

Бажаємо бути відкритими до знань, уважними до тих, хто поряд, уміти розпізнавати маніпуляції та критично мислити, щоб не втратити головного. І пам’ятайте: хто володіє інформацією, той володіє світом!

Залишити відповідь