Наші студенти – серед переможців Eсеукраїнського конкурсу фото- та відеоробіт «LIME. Go to read»

Нарешті відбулася онлайн-церемонія привітання переможців і учасників Усеукраїнського конкурсу фото та відеоробіт «Lime. Go to read». Багато номінацій, багато робіт, хвилювання і … як же приємно чути серед переможців команду МФК СумДУ!

Організатор конкурсу – Факультет журналістики Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, а Лайм-2024 зібрав рекордну кількість учасників. Усього надійшло 423 роботи, які не легко було перевіряти, визначаючи найкращі. Членами журі виступили представники двох бібліотек: Публічної бібліотеки імені Лесі Українки для дорослих, м. Києва та Бібліотеки Київського столичного університету імені Бориса Грінченка. Головою журі конкурсу є Галина Горбенко, декан Факультету журналістики Університету Грінченка.

Серед переможців у номінації «Краща відеоробота» – Лілія Батраченко та Єлизавета Шиян, студентки-журналістки; керівник – Наталія Пономаренко, викладач МФК СумДУ.

«Змалку я почала цікавитися мистецтвом. Це були і танці, і малювання, і співи, але найбільшу нішу мого вільного часу займало читання. Я любила, коли перед сном тато розповідав мені смішні історії або читав. Тому, як не дивно, я обрала професію, яка тісно пов’язана з книгами. Шкода, що в час новітніх технологій молодь забуває про наявність широкого спектру різноманітної, цікавої, пізнавальної інформації, яка подана в книжках», – розмірковує Єлизавета Шиян, призерка конкурсу, студентка-журналістка МФК СумДУ.

Вітаємо переможців та учасників заходу! Дякуємо організаторам конкурсу за організацію конкурсу, увагу до робіт наших студентів, а головне – за популяризацію книг, читання і бібліотек.

Детальніше на сайті: https://is.gd/fQJ24z

Залишити відповідь