Про медіаграмотність у методичному арсеналі сучасного педагога розповідала викладачка МФК СумДУ: відбувся методичний діалог

11 квітня 2024 року відбувся методичний діалог «Технологія вебквест у методичному арсеналі сучасного голови методичної (циклової) комісії професійної підготовки», присвячений використанню технології вебквесту в роботі голів методичних (циклових) комісій професійної підготовки закладів професійної (професійно-технічної) освіти. У заході взяли участь 65 педагогів.

Сучасна модель педагога передбачає готовність постійно навчатися та бути у творчому пошуку. У цьому контексті методичний діалог став платформою для обговорення впровадження інформаційно-комунікативних та цифрових технологій навчання. 

До розмови долучилася Наталія ПОНОМАРЕНКО, докторка філософії, медіатренерка та викладачка Відокремленого структурного підрозділу «Машинобудівний фаховий коледж Сумського державного університету», яка акцентувала увагу на необхідності підвищення медіаграмотності педагогічних працівників у сучасних умовах.

Підбиваючи підсумки відкритого діалогу щодо використання технології вебквесту голови методичних (циклових) комісій окреслили переваги її використання в навчанні, що сприятиме підвищенню якості освіти та професійної підготовки майбутніх фахівців у закладах професійної (професійно-технічної) освіти.

Детальніше за покликанням: https://nmcpto.sumy.ua/?p=27520

Залишити відповідь