Гран-прі конкурсу «Я – журналіст» у МФК СумДУ!

12 квітня в Національній спілці журналістів України відбулось нагородження переможців ХІV Всеукраїнського конкурсу «Я – журналіст!». 

«Нація переможців: розповідаю світові про перемоги українців» – основна тема цьогорічного конкурсу, який започаткував секретар Національної спілки журналістів України Віталій Голубєв. Конкурс надає можливість учнівській та студентській молоді зробити перший крок до професії журналіста.

Машівці не вперше долучаються до цього змагання. У цьому році конкурс зібрав 846 учасників з усіх областей України та міста Києва, а також із 12 країн світу. Тема конкурсу – «Нація переможців: розповідаю світові про перемоги українців».

Цьогоріч володарями гран-прі стали Нікіта Зіборов та Ольга Ларіонова (керівник – Наталія Пономаренко)! Надзвичайно пишаємося!

«Особлива вдячність нашому герою інтерв’ю Дмитру Білоконському, бойовому медику, за приділений час та підтримку, за те важливе, що він сказав… Ваш подвиг – умова нашої безпеки», – розповідає Ольга Ларіонова, співавторка проєкту, студентка третього курсу спеціальності «Журналістика» МФК СумДУ.

Дякуємо Наталія Петрівні, яка наполегливо дотримується принципу практикоорієнтованості навчання, що є важливим фактором якісної освіти! 

Щире захоплення та дяка засновникові конкурсу Віталію Юрійовичу Голубєву за подвижницьку просвітницьку діяльність задля плекання паростків національного майбутнього рідної України, тим паче в такий нелегкий час!

Пишаємося творчими здібностями талановитої молоді нашого коледжу!

Нових звершень!

Матеріал про нагородження за покликанням:

https://tsn.ua/video/video-novini/uchasnikiv-dityachogo-konkursu-ya-zhurnalist-vidznachali-u-nacionalniy-spilci-zhurnalistiv-ukrayini.html?fbclid=IwAR25iNdzMVeN9w45h0djL1fB1u_usgzzOwMwAJAtsCpbHfO7svJTmsCiaYA_aem_AYqfT_lP77U2oaAAurCJycZea8dKNMt3IhH3Ancb-sCH-OkZhKGkZYkwM0pQhIZXOwnCVyUQlPOiQfcO_jAB0S1L

 

Залишити відповідь