Почесна грамота СумДУ – ще одна професійна відзнака в Еліни Валюх, в.о. директора МФК СумДУ

19 березня відбулося засідання педагогічної ради, до якого долучилися почесні гості: Василь Карпуша (ректор, доцент, кандидат фiзико-математичних наук); Олександр Бріжатий (проректор з науково-педагогічної роботи, доцент, кандидат педагогічних наук); Анатолій Рубан (начальник навчально-організаційного відділу по роботі в позабазових структурних підрозділах, доцент кафедри наноелектроніки та модифікації поверхні).

Засідання розпочалося з приємностей. Почесна грамота Еліні Валюх, в.о. директора МФК СумДУ, вручена «За багаторічну, сумлінну й плідну працю, високий рівень професіоналізму, вагомий особистий внесок у справу підготовки висококваліфікованих фахівців та з нагоди ювілею».

З вітальним словом звернувся Василь Карпуша: «Еліно Євгенівно, Ви ввійдете в історію як директорка, яка очолює заклад освіти в час повномасштабної війни. Я, як ректор, точною знаю, наскільки це складно, наскільки треба бути виваженим, наскільки треба бути стійким, наскільки архіважливо мати віру в ЗСУ та українську ПЕРЕМОГУ. До того ж, Ви очолюєте прикордонний заклад освіти. А від управлінця залежить багато! Вам вдається якісно виконувати свої обов’язки, тому що у Вас прекрасний колектив найкращого коледжу! МФК СумДУ – це флагман освіти. Бажаю Вам, Еліно Євгенівно, здоров’я, оптимізму, стійкості, гарних новин, сімейного благополуччя та відчуття впевненості в завтрашньому дні!».

Колектив машу приєднується до вітань з відзнакою та з нагоди ювілею! Подальших здобутків та задоволення від професійної діяльності, незгасаючої життєвої енергії, натхнення і сил задля процвітання української освіти! Пишаємося!

 

Залишити відповідь