Машівці-журналісти та машівці-економісти в полоні Лесиних слів

В Україні 25 лютого — це не просто звичайнісінький день, а іменини видатної поетеси Лесі Українки. Щороку ми згадуємо цю видатну жінку. 

Студентки першого курсу спеціальності «Журналістика» під наставництвом викладача Світлани Гуржій організували інтелектуально-розважальну гру.

Майбутні медійники та економісти об’єдналися в команди «Лісовий гомін» і «Шанувальники Зеєчки» для того, щоб випробувати свої сили в різноманітних конкурсах: «Магія слів»; «Хто я?»; «Літературний спадок»; «Поетична графіка»; «Таємна скриня»; «Музичний лабіринт»; «День народження». 

Після напруженої роботи журі оголосили результати змагань. Переможцями стали гравці команди «Шанувальники Зеєчки». Вітаємо! «Лісовий гомін» закликаємо не засмучуватися, адже це не остання гра, ви ще обов’язково переможете! Обидві команди отримали солоденький приз!

«З нагоди дня народження Лесі Українки ми вирішили провести інтелектуально-розважальну гру для студентів, щоб вони в цікавій формі перевірили знання з біографії письменниці. Для нас це було вперше. Цей захід залишив невимовне враження. Емоційний підйом, тепла атмосфера та новий погляд на творчість видатної поетеси заповнюють серце великою гордістю за культурну спадщину України. Дякуємо всім причетним!» – ділиться враженнями студентка 113-ж групи Крістіна Новік. 

 «Contra spem spero!» — кредо й заклик української поетеси. Нумо завжди пам’ятати таку неймовірну й чуттєву творчість Лесі Українки. Дякуємо всім присутнім і тим, хто долучився до цієї гри!

Залишити відповідь