Зустріч студентів МФК СумДУ з представниками Сумського обласного центру зайнятості

До студентів-випускників спеціальностей «Підприємництво та торгівля», «Журналістика» та «Металургія» МФК СумДУ завітали представники Сумської філії Сумського обласного центру зайнятості Оксана Перинська, заступник директора, та Олена Тарабар, кар’єрний радник.

Зустріч організована Лідією Скороходовою, викладачем економічних дисциплін МФК СумДУ.

У ході зустрічі окрему увагу приділили можливостям отримати мікрогрант на створення або розвиток власного бізнесу в рамках урядової програми єРобота. Основними кроками для цього є: складання бізнес-плану, подання відповідних документів, перевірка ділової репутації, захист бізнес-плану, отримання рішення, підписання договору та відкриття рахунку.

Зупинились і на питаннях виплат компенсацій роботодавцям за працевлаштування молоді, отриманні ваучерів на безкоштовне навчання та ін.

Також обговорили низку додаткових питань щодо основної теми зустрічі, на які фахівці Сумського обласного центру зайнятості дали вичерпні відповіді.

«Співпраця із Сумським обласним центром зайнятості є продуктивною. Ми робимо все можливе для наших студентів та випускників, щоб їхнє майбутнє було успішним. Плідне співробітництво відкриває нові горизонти для студентів МФК СумДУ, забезпечуючи можливість отримання фінансової підтримки власної освіти та підвищення кваліфікації», – підсумовує результати зустрічі Еліна Валюх, в.о. директора коледжу.

Щиро дякуємо представникам центру зайнятості за чудову можливість детальніше ознайомитися з тонкощами ринку праці сучасної України.

Залишити відповідь