Спеціальний наймасштабніший парламентський урок, присвячений другим роковинам повномасштабного вторгнення рф на територію України

Чому нас навчила повномасштабна війна за два роки?  

Ми усвідомили значення взаємопідтримки та захисту одне одного, зміцнення своєї внутрішньої сили та волі, а також віру в нашу перемогу, демонструючи світові нашу незламність та незалежність.

Машівці-журналісти долучилися до спеціального онлайн-уроку Освітнього центру Верховної Ради України, приуроченого до других роковин повномасштабного вторгнення рф на територію України.

Від спікерів присутні дізналися про подвиги та звитягу Українського війська від часів Київської Русі до сьогодення. 

До уроку наживо доєдналися представники бойових бригад, які просто зараз пишуть нові сторінки у книзі Української звитяги, щодня виборюючи нашу свободу. І саме від наших Героїв учасники заходу дізналися про бойовий шлях підрозділів і вкотре переконалися в тому, що все буде Україна! 

Наприкінці уроку всі охочі мали можливість перевірити свої знання у цікавій вікторині.

Цей урок особливий ще й тим, що побив усі рекорди кількості реєстрацій: 31 тисяча зареєстрованих здобувачів освіти та освітян! 

Як відзначав видатний політичний діяч та письменник Володимир Винниченко: «Бути українцем це значить бути постійно в стані доказування свого права на існування». За останні два роки ми активно демонструємо світові нашу волю, натхнення та здатність змінювати світ на краще.

Тож об’єднаймося цього дня і підтримаємо наших незламних Героїв! 

Слава Україні! Героям слава!

Залишити відповідь