Обмін знань в області математики: машівець відправився до Німеччини за новим досвідом

Міжнародний німецькопольськоукраїнський математичний проєкт успішно реалізовано

З 10 по 19 січня в рамках міжнародного обміну здобувачі освіти Сумщини перебували в Німецькому містечку Альхорн. Це не просто культурний, а освітній математичний обмін, під назвою «Математика навколо нас». Це обмін знаннями між людьми та націями у сфері математики. Основною метою проєкту є знайомство та проведений разом час з дітьми з інших країн, яких об’єднує інтерес до математики.

Серед членів командиРоман Луговський, студент МФК СумДУ спеціальності 122 Компютерні науки. 

Для участі в математичному проєкті були відібрані здобувачі освіии, які захоплюються математикою та є призерами олімпіад і конкурсів. Учасники мали  дуже насичену програму на весь день. Ця програма охоплювала багато різноманітних математичних ігор, також інтернаціональні знайомства й багато іншого. У процесі роботи учасники ділилися на групи; пробували різні методи вивчення математики й логіки; аналізували процеси, що відбуваються; підбивали підсумки 1 оцінювати результати діяльності.

Учасники повертаються додому переповнені емоціями від спільної цікавої роботи над різноманітними математичними завданнями і проблемами, від спілкування з новими друзями. Бажаємо підкорення нових вершин!

Залишити відповідь