Антифейкова гра «НотаЄнота» від освітянки машу в Клубі для дівчат

13 січня в Клубі для дівчат у м. Лебедин «визволяли» єнота Вітальку з антифейкового полону.

На самому початку зустрічі дівчатка зіграли у гру «Мандрівка через хаос» за допомогою метафорично-асоціативних карт, поспілкувалися, а потім, фасилітаторка Наталія Пономаренко запросила учасниць заходу зіграти у антифейкову гру «НотаЄнота».

Гра складалася із декількох раундів і включала цікаві, пізнавальні завдання. Дівчатка поділилися на три команди та обрали назви для кожної. Членкині журі, а ними виступили фасилітаторка Клубу для дівчат у м. Лебедин Неля Логвиненко та начальниця Відділу внутрішньої політики Лебединської міської ради Оля Лахтар, підбивали підсумки після кожного етапу та оголосили переможців, вручивши дипломи кожній із команд та символічні подарунки.

Тож дівчатка не лише цікаво провели час, а вчилися розпізнавати фейки, дипфейки і робити власні висновки не поспішаючи, та лише на основі перевірених фактів.

Клуб для дівчат – це Проєкт Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Розвиток потенціалу молоді в Полтавській та Сумській областях» реалізується ГО «Нова Полтава» в партнерстві з ГО «Центр Євроініціатив», за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID)

Фасилітаторка Наталія Логвиненко

UNICEF Ukraine

Залишити відповідь