Триває підготовка до НМТ з історії України в МФК СумДУ

Колись Олександр Довженко сказав: «Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців». Це справді так. Сьогоднішні події в Україні ще раз доводять, що історія має важливе значення в житті кожного з нас. Неможливо залишатися осторонь «історичного потягу», який пов’язує минуле з майбутнім…

Закінчились зимові канікули й пора до навчання. Під час канікул машівці брали участь у Всеукраїнському конкурсі «Що приховує НМТ з історії України?» на платформі «На Урок». 

На студентів чекали цікаві та пізнавальні завдання, що допомогли дізнатися актуальну інформацію для учасників НМТ, правила, за якими проводиться тестування, та досвід минулих років. А також учасники мали змогу перевірити свої знання, виконавши практичні завдання.

Вітаємо переможців конкурсу та їхнього наставника Оксану Якущенко:

Диплом І ступеня: Максим Головчак, Артем Шевельов (спеціальність «Галузеве машинобудування» («Технологія обробки на верстатах на автоматичних лініях»), Богдан Фесенко (спеціальність «Галузеве машинобудування» («Комп’ютерний інжинірінг нафтохімічного обладнання).

Диплом ІІ ступеня:  Ілля Недайвода спеціальність «Галузеве машинобудування» («Технологія обробки на верстатах на автоматичних лініях»).

Бажаємо рухатися вперед і підкорювати все нові і нові п’єдестали.

Залишити відповідь