Інтелектуальні змагання Quiz «FEMMI»-2023

💁‍♂️ Цієї весни фізико-математичний факультет СумДПУ імені А.С. Макаренка за підтримки Молодіжного центру «Романтика» організували інтелектуальні змагання Quiz «FEMMI»-2023, що тривали протягом березня – травня для обдарованих дітей Сумської області, які цікавляться математикою, фізикою, інформатикою, ІТ, економікою та маркетингом.
👨‍🎓 Учасниками багатоборства стали понад 50 команд з міста Суми та області (м. Дружба, м. Конотоп, с. Куземен, смт. Миколаївка, м. Лебедин, м. Охтирка, м. Ромни, смт. Свеса, с. Сміле, с. Стецьківка, м. Тростянець, м. Шостка).
👍 До змагань долучилися й п’ять команд машівців (студентів першого та другого курсів) під керівництвом викладачів відповідного спрямування: Надії Вороніної, Олени Завражної, Юлії Лебединської, Валентини Лобової та Ірини Сотник.

«Команди нашого закладу дуже вдячні за можливість узяти участь в інтелектуальних змаганнях Quiz «FEMMI» – 2023! Це був захопливий досвід, який дозволив здобувачам освіти не тільки продемонструвати свої знання та навички, а й познайомитися з розширити світогляд. Також вдячні організаторам змагань за їхню працю та зусилля, які вони вкладають, щоб зробити це захопливим та пізнавальним досвідом для всіх учасників. Без їхньої роботи та підтримки такі змагання були б неможливі. З нетерпінням чекаємо на наступну можливість узяти участь в інтелектуальних змаганнях та продовжувати розвивати свої знання та навички разом з цією дивовижною спільнотою!» – ділиться враженнями голова циклової комісії викладачів математики та інформатики Ірина Сотник.

👌 Наші студенти захоплено, завзято й відповідально виконували завдання п’яти раундів, що були орієнтовані на розвиток логічного й образного мислення, світогляду молоді та формування в неї навичок командної роботи.

«Я з радістю хочу поділитися з вами важливими новинами від нашого коледжу. Протягом 5 тижнів команди коледжу брали участь у захопливих інтелектуальних змаганнях Quiz «FEMMI», і я маю вам сказати – вони були неймовірні! Ми – сильні та розумні гравці, адже потрібно було продемонстрували свої знання та вміння в різних дисциплінах, здатність логічно мислити та працювати в команді. Окремо заслуговує уваги «Творчий раунд», який відкрив багато талантів серед учасників команди. Дякуємо викладачам, які завжди підтримували наші команди. Спасибі фізико-математичному факультету за цікаві та креативні завдання», – ділиться враженнями учасник, студент-другокурсник спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» Даніл Чайка.

👩‍🏫 Здобувачі освітнього закладу отримали від організаторів сертифікати, а викладачі-наставники команд та коледж відзначені подяками за якісну підготовку учасників до обласного інтелектуального турніру.
👏 Вітаємо наших дослідників з їхніми першими, але такими вагомими кроками в науку! Дякуємо за ваші знання й прагнення до перемоги!

Залишити відповідь