Від теорії – до практики: як машівці-журналісти проходили переддипломну практику

Четвертокурсники спеціальності 061 Журналістика МФК СумДУ презентували результати проходження переддипломної практики.

Переддипломна практика – важливий етап підготовки до майбутньої професійної діяльності.

Під час підсумкової конференції здобувачі освіти поділилися враженнями, визначили труднощі, зазначили, що вкотре підтвердили, що правильно обрали майбутній професійний шлях!

Студенти розповіли про завдання, які виконували під час проходження практики: аналізували види медіапродукції, охарактеризовували творчий процес підготовки продукту та його етапи; аналізували економічну його складову, зупинилися на тому, яких набули навичок творчого використання теоретичних знань і практичних умінь в умовах конкретного проєкту, а також зібрали матеріали для дипломної роботи.

«Приємно відзначити, що молодь відповідально поставилася до цієї практики, змогла налагодити робочу професійну комунікацію.  Дуже важливо усвідомлювати, що переддипломна практика – це не просто чергова  практика студентів коледжу, а цілий етап, коли майбутні медійники остаточно закріплюють під час роботи набуті навички, уміння та теоретичні знання. Відбувається процес уніфікації та узагальнення досвіду, що накопичувався упродовж усіх років навчання. Сподіваємося, що знання та навички, які студенти отримали під час проходження переддипломної практики стануть у майбутньому надійним підґрунтям  для їхнього професійного зростання», – поділилася керівник практики Лілія Дяговченко.

Підбиваючи підсумки зустрічі, викладачі побажали випускникам міцного здоров’я  та успішного захисту дипломного проєкту!

Кожен студент ще на щабель став ближчим до основної мети освітнього процесу – здобуття необхідних знань та умінь відповідного фаху, аби з наполегливістю приступити до першочергової місії наступного десятиліття – відбудови України.

Вітаємо студентів з успішним проходженням практики!!

Залишити відповідь