«ЄМожливості» використовували машівці

Травень для машівців – розпочався з феєрверку активностей.

3 травня 2023 року студенти МФК СумДУ долучилися до відкритого мікрофону «живих книг» ЄМожливості» на базі Молодіжного центру «Романтика».

Цьогоріч імпровізованими книжками стали: Тетяна Нянькіна, Лариса Кондратенко, Тетяна Сахнюк, Софія Єгорченкова та Світлана Волик.

Спікери поділилися історіями-мотиваціями, що надихнули сумську молодь. Приємною несподіванкою стали «secret books» в особах Станіслава Полякова та Артема Кобзаря, які теж розповіли про свої пригоди.

«Я в захваті! Підготовка на вищому рівні. Із самого початку нам вручили маленькі презенти – це дуже мило. Потім ми прослухали історії «живих книг»: було досить цікаво. Глядачі охоче ставили запитання. У фіналі – розіграш подарунків, приємна атмосфера, чудова музика. Загалом можу сказати, що присутні відпочили серцем і душею. Дякуємо нашим імпровізованим книжкам за їхні, які надихнули сумську молодь», – ділиться враженнями щодо заходу студентка-першокурсниця спеціальності 061 «Журналістика» Єлизавета Шиян.

Не забували й про наших захисників та захисниць, адже саме завдяки їм було проведено успішний захід, що закарбувався в пам’яті. Студенти ще довго згадуватимуть цю зустріч і з нетерпінням чекатимуть наступного запрошення.

Залишити відповідь