Євроклубівці-машівці зустрічали друзів

#StandWithUkraine

До Днів Європи відбулася партнерська зустріч  трьох  євроклубів Лебединського євроклубу «Mayflower» ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, «Marigold» Межиріцького ЗЗСО І-ІІІ ступенів (координаторка – Вікторія Лисянська ) та «Unbreakable» Машинобудівного фахового коледжу СумДУ (координаторка   – Наталія Пономаренко) у межах проєкту «Ukraine + Europe = FRIENDSHIP», переможців Усеукраїнського конкурсу проєктів євроклубів від Представництва Європейського Союзу в Україні.

Сходини відбулися на базі ВСП «Машинобудівний фаховий коледж СумДУ». Як справжні українські господарі машівці-євроклубівці зустрічали гостей хлібом-сіллю, наїдками, але не тільки українськими, а й традиційними для країн Європи. Гості повинні були вгадати європейську страву й позначити її прапорцем країни!

Потім за традиціями – екскурсія господою: дуальний центр, тренажерна зала, фотозона та багато чого іншого.

Без змагань теж не обійшлося – грали в інтелектуальну гру «НотаЄнота».

Зустріч продовжилася за солодким столом, переглядом фільму,  організованим  дозвіллям і теплим спілкуванням між євроклубівцями.

Партнерська зустріч євроклубів відбулася за підтримки Представництва Європейського Союзу  в Україні, «Інформаційна підтримка Представництва ЄС в Україні».

Залишити відповідь