Засідання обласного методичного об’єднання

         11 травня 2023 року на чергове онлайн– засідання обласного методичного об’єднання зібралися методисти  закладів фахової передвищої освіти Сумської області. Обговорили актуальні питання атестації та підвищення кваліфікації  педагогічних працівників в наступному навчальному році.

         Алла Петрівна Рябуха, начальник управління Державної служби якості освіти в Сумській області, доповіла про нове Положення про атестацію, яке набирає чинності з 01 вересня 2023 року, проаналізувала його основні складові та надала рекомендації щодо впровадження вже в наступному навчальному році.

         Світлана Миколаївна Луценко, проректор з науково – педагогічної та навчальної роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти,  говорила про траєкторію професійного розвитку освітян закладів фахової передвищої освіти, можливості проходження фахових,  курсів за вибором та виїзних курсів підвищення кваліфікації за сприянням СОІППО  в 2024 році.

         В обговоренні  винесених на засідання питань  взяли участь методисти із 21 ЗФПО області. Задачі поставлені –спрямовуємо вектор на їх виконання!

Залишити відповідь