ЗАСІДАННЯ ОМО ЗАВІДУВАЧІВ ВІДДІЛЕННЯ ЗФПО СУМЩИНИ

10 травня 2023 року завідувачі відділення ЗФПО Сумщини долучилися до засідання методичного об’єднання на базі Відокремленого структурного підрозділу «Машинобудівний фаховий коледж Сумського державного університету».

З вітальним словом до учасників ОМО звернувся Олег Несвіт, завідувач відділення МФК СумДУ, голова обласного методичного об’єднання, зазначивши вагомість та необхідність вдосконалення педагогічної майстерності задля майбутнього нашої країни в особі наших здобувачів освіти.

Присутні також долучилися до майстерки «Медійна кава з ароматом якісної мовної освіти (майстер-педагог – Наталія Пономаренко, PhD, викладач МФК СумДУ). Під час кавування говорили про формування комфортного освітнього середовища, знання мови та інфомедійної грамотності, що так важливі для завідувача відділення.

Учасники зустрічі поділилися досвідом організації курсового та дипломного проєктування в умовах дистанційної форми навчання.

«Змістовний діалог дозволив перейняти успішний досвід колег-завідувачів відділення, звернути увагу на типові недоліки в роботі задля їхнього уникнення в майбутньому та надихнути на подальшу плідну й системну роботу», – ділиться враженнями завідувач відділення МФК СумДУ Юлія Ананченко.

З вірою у близьку Перемогу та подякою ЗСУ учасники засідання завершили зустріч!

Залишити відповідь