Акція «Єдність» у МФК СумДУ

7 травня в Машинобудівному фаховому коледжі Сумського державного університету «Благодійний фонд «ЧАС» разом з ГО «АТЛЕТ-CУМИ»  провели для всіх охочих акцію «ЄДНІСТЬ».

До заходу долучилися Володимир Поцелуєв (директор Клінічної лікарні св. Пантелеймона), Вадим Лисий (заступник голови Сумської обласної ради), Арткм Кобзар (голова фракції «Слуга народу» у Сумській міській раді) та Еліна Валюх (в.о. директора ВСП «МФК СумДУ»).

Відвідувачі могли долучитися до благодійної ярмарки, на якій було презентовано вироби, зроблені дітками з обмеженими можливостями. Виручені кошти направлено на організацію евакуації та допомогу людям, які проживають на прикордонні Сумщини, що постійно потерпає від обстрілів.

Усі охочі могли долучитися й до відкритого турніру з настільного тенісу. Учасники показали достатній рівень підготовки, сплановану стратегію гри, уміння відстежувати м’ячі й прораховувати удари. Компетентні судді Володимир Хавкін та Володимир Кулік оцінювали успішні виступи в особистому змаганні, індивідуальну техніко-тактичну підготовку кожного гравця.

«Сьогодні кожен із нас наближає перемогу. Кожен. Своїми вчинками. Дбаючи про власне здоров’я, ви робите лише краще. Для перемоги й після неї нам всім знадобиться багато сил, тож турбота про себе – це не розкіш, а необхідність. Тренуйтеся, бережіть себе та донатьте на ЗСУ!» – закликає в.о. директора МФК СумДУ Еліна Валюх.

Наближаймо перемогу разом!

Залишити відповідь