Батьківські збори на відділенні спеціальності 122 Комп’ютерні науки

Батьківська громадськість – важливий союзник закладу освіти у вихованні юного покоління. Співпраця викладачів коледжу з батьками студентів тісна та дієва, адже це сприяє особистісному розвитку студентів, формуванню в них життєвих цінностей, стійких переконань, відповідальності за навчання та власну поведінку.

На початку травня на відділенні спеціальності 122 Комп’ютерні науки відбулися батьківські збори, на яких були присутні батьки здобувачів освіти 2-3 курсів.

Перед батьками виступила завідувач відділення Юлія Ананченко, яка розкрила основні проблеми навчання, побуту та виховання студентів у МФК СумДУ.

До розмови долучилася голова циклової комісії спеціальності Анна Ровна. Анна Володимирівна розповіла про НМТ та закликала до співпраці батьків з куратором.

Після чого батьки мали можливість поспілкуватися із кураторами груп та детальніше дізнатися про успіхи своїх дітей у навчанні, відвідуванні, проведенні дозвілля, а також обговорити проблеми, які їх турбують.

Адміністрація коледжу щиро дякує батькам, які знайшли час і можливість вийти на зв’язок, адже батьки є повноправними учасниками освітнього процесу та партнером коледжу у вихованні та навчанні молоді, формуванні життєвих цінностей, стійких переконань, відповідальності за навчання та власну поведінку.

Залишити відповідь