Відкрита першість з мініфутболу МФК СумДУ серед команд школярів м. Суми та Сумського району.

Травень у МФК СумДУ розпочався з відкритої першості з мініфутболу ВСП «Машинобудівний фаховий коледж СумДУ» серед команд школярів                м. Суми та Сумського району.

Хороша погода та чудовий настрій учасників зробили це свято більш яскравим та емоційним.

Дружня, але водночас запекла боротьба панувала на футбольному полі, адже кожна з команд хотіла стати найкращою. Юні футболісти показали себе з кращої сторони, завдяки злагодженій грі та бажанню перемогти.

Найсильнішою в цей день виявилася команда КЗДЮСШ Степанівської селищної ради. Їхні суперники з КАУССШ №9 м. Суми вибороли друге місце, команда ДЮСШ «Авангард» м. Суми – третє, КЗДЮСШ Стецьківської селищної ради – четверте.

«Ігри серед команд пройшли в напруженій безкомпромісній боротьбі. Кожна футбольна команда прагнула здобути перемогу. Спортсмени показали неабияку наполегливість, спритність, мужність та надзвичайну майстерність у володінні м’ячем. Тактичні здібності та витривалість учасників – це те, що супроводжувало гру турніру», – розповідає викладач МФК СумДУ Валерій Боярко.

 Дякуємо всім футболістам турніру за участь у змаганнях. Команди подарували незабутні враження вболівальникам злагодженою та емоційною грою.

Вітаємо переможців та гравців кожної з команд, адже участь у першості – уже ПЕРЕМОГА!

Бажаємо всім миру та подальших успіхів у спорті!

Більше фото за покликанням: https://cutt.ly/t54CiY6

Залишити відповідь