Машівці на «Майстер-шеф СумДУ»

14 березня в Сумському державному університеті відбулося шоу «Майстер-шеф СумДУ» для студентів машу.

Організатори конкурсу – департамент доуніверситетської освіти та комплекс громадського харчування СумДУ.

«Майстер-шеф СумДУ» є однією з багатьох ініціатив, організованих  департаментом доуніверситетської освіти з метою ознайомити присутніх із СумДУ, його структурою, матеріально-технічною базою та особливостями навчання, дати їм можливість зануритися в життя університету, а також – зробити вибір майбутньої спеціальності», – коментує Юрій Мерзляков, директор департаменту доуніверситетської освіти та профорієнтаційної роботи.

Модератори провели екскурсію комплексом громадського харчування університету, розповівши про асортимент та послуги, адже якісне харчування є дуже важливим у системі роботи будь-якого закладу освіти.

Учасники опановували правила сервірування столу, готували та презентували власні страви, після чого – дегустували. Студенти МФК СумДУ були в захваті від цікавих активностей та страв, приготованих власноруч.

До кулінарного багатоборства долучилося три команди: «Професіонали», «Сімейна пекарня» та «Овочі». У запеклому кулінарному бою перемогла дружба! Усі конкурсанти розділили приз – торт, спечений працівниками їдальні СумДУ.

«Було весело. Спільне приготування об’єднало студентів нашої групи, адже від того, наскільки ми будемо єдині, залежав успіх. Ми намагалися зробити таку традиційну страву особливою. Нібито звичайні інгредієнти, але ж вийшла в кожного своя історія!» – резюмує учасниця, студентка МФК СумДУ Влада Жмака.

https://vm.tiktok.com/ZMYukRkcY/

Залишити відповідь