Усеукраїнський турнір з фінансової грамотності «FinCup-2022»: участь машівців-економістів

Каразінський університет (V.N. Karazin Kharkiv National University) попри війну працює та, за підтримки Міністерства освіти і науки України, організовував Усеукраїнський турнір з фінансової грамотності «FinCup-2022» на базі ННІ «Каразінський Банківський Інститут».

Перший етап проводився дистанційно в системі  LMS Moodle, метою цього етапу є визначення загального рівня фінансової грамотності учасників шляхом тестування в оболонці  MOODLE.

На другому етапі члени журі оцінювали творчі роботи учасників на тему фінансової грамотності.

У фіналі Турніру (третій етап), що відбувався дистанційно, команди представляли доповідь за темою творчої роботи та відповідали на питання членів журі.

До команди «Машколедж» увійшли: Маліженовська Марія, Скриннік Вероніка, Козюля Варвара, Буханцова Яна, Голуб Софія, Кулагіна Анастасія.

Тренер машівців – Лідія Скороходова, викладач МФК СумДУ.

Вітаємо команду з гідною презентацією закладу!

 «Попри війну й блекаути, впевнено скажу – у нас неймовірні, сильні духом діти. Справжні патріоти. Дивлячись на юних учасників, не по роках мудрих, розумію – ворог не зруйнує їхні плани бути щасливими, вона не дадуть такого шансу. І саме заради них варто боротися за нашу волю, нашу правду й нашу долю. І саме за ними – майбутнє нашої країни і МФК СумДУ зокрема», – рефлексує Лідія Скороходова.

Ніколи не зупиняємося – тільки вперед!!!

Залишити відповідь