Хто отримав стипендії у МФК СумДУ?

45% студентів коледжу в другому семестрі будуть отримувати стипендії. Таке рішення ухвалила педагогічна рада МФК СумДУ на своєму останньому засіданні минулого року.

А поіменні списки претендентів затвердила на початку тижня стипендіальна комісія. Участь в її роботі взяли і студенти коледжу.

Загалом, студенти коледжу отримують три види стипендій: академічна – 1510 грн/місяць; підвищена – 2198 грн/місяць;  соціальна – 890 грн/місяць. Здобувачі освіти інженерних напрямків мають вищі матеріальні винагороди (спеціальності «Металургія» та «Галузеве машинобудування») – 1930 грн/місяць.

«Який вид стипендії (крім соціальної) може бути призначений студентам, залежить від їхньої успішності та активності. Від кількості набраних упродовж попереднього семестру балів залежить місце в спеціальному рейтингу, які складаються з двох частин. Перша – бал за навчальні досягнення, де максимальна цифра 90. У другій частині – додаткові бали: за участь у студентському самоврядуванні, за участь в олімпіадах і конкурсах, спортивні досягнення. Їх ми затверджуємо перед початком навчального року», – коментує заступник з навчально-виховної роботи МФК СумДУ Світлана Щербак.

Найголовніша вимога для отримання нагороди за знання – відсутність академічних заборгованостей.

З рейтинговими списками можна ознайомитися на сайті закладу освіти.

Отож, якщо Ви хочете отримувати якісну освіту, підкорювати професійні вершини, відповідально вчитися та одночасно отримувати за це гроші, вступайте до МФК СумДУ! Це можливо!

Залишити відповідь