Як майбутні інженери мандрували Лондоном

Подорожі – це завжди відкриття чогось нового та цікавого. На жаль, зараз подорожуємо віртуально, але і в цьому також є свої позитиви. Віртуальна екскурсія зараз – це просто: один клік – і ти вже: хочеш – у Парижі або в Римі, а хочеш – у Лондоні!

Протягом минулого тижня студенти 101-о групи разом з викладачем англійської мови та куратором групи Тетяною Косовою здійснили віртуальну подорож до Великобританії, мова якої вивчається; дізнались більше про столицю Лондон та його визначні місця. Під час віртуальної мандрівки студенти мали змогу дізнатись не тільки більше про Лондон, а й порівняти зі столицею нашої країни – Києвом.

Неабияк зацікавив студентів створений викладачем відеоролик про власне перебування у Великобританії та Лондоні, проілюстроване фото з домашнього архіву.

Після опанування всього розмаїття цікавого та пізнавального матеріалу студенти виконали завдання на перевірку розуміння почутого, закріпили отримані знання щодо назв визначних місць та культурних традицій британців.

Студенти висловили думку, що вдома краще, але й закордоном побувати цікаво! Тож, повністю згодні з Кобзарем: «Свого не цураймось та нового научаймось!»

Залишити відповідь