Чому потрібно знати англійську: з’ясовували студенти МФК СумДУ

У нашому сучасному світі кожна цивілізована людина має знати хоча б одну іноземну мову. Усім відомо, що англійська мова – найбільш поширена мова світу. Зважаючи на це, машівці намагаються вчити її не тільки на заняттях, а й за межами класу.

Студенти Машинобудівного фахового коледжу СумДУ взяли участь у конкурсній програмі «», який проводили викладачі англійської мови Галина Безматна та Ольга Бершадська. Студенти 214-дв, 208-е та 102-о груп змагалися, відповідаючи на запитання різноманітних квізів, перевіряли свій словниковий запас в «баскетбольній грі».

Під час заходу здобувачі освіти дізналися про англійську мову, етапи розвитку англійської мови, історичні події, які впливали на формування мови.

«Аналізуючи обговорення після інформаційних блоків, учасникам було цікаво довідатися про видатних людей, які в різних сферах науки та культури збагатили та вдосконалили англійську мову. Також із запалом команди  відгадували загадки та розв’язували головоломки, кросворди англійською мовою. За успішні та правильні відповіді учасники отримували «трофеї». Сподіваємося, що цей позакласний захід сприятиме й надалі підвищенню інтересу до вивчення англійської мови та зміцнить бажання ще глибше пізнати цікавий та захопливий світ іноземної мови», – ділиться враженнями Ольга Бершадська.

Залишити відповідь