Пошук нових ідей: місія здійснена в команді МФК СумДУ

Ви давно планували започаткувати стартап? Втомились працювати на когось і мрієте про власну справу? Долучайтеся до когорти машівців – і Ви впевнено реалізуєте свою мрію!

Перший крок до замисленого для першокурсників-економістів – лекція-дискусія «Основи МСП та стартапів в ЄС в умовах індустрії 4.0 та 5.0» кандидата економічних наук, доцента кафедри «Економіки, підприємництва та бізнес адміністрування» СумДУ Богдана Ковальова у співдії з викладачами спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність МФК СумДУ Еліною Валюх та Лідією Скороходовою.

Теорія не була основою розмови, у центрі уваги був практичний досвід, адже Богдан Ковальов – виконавець гранту Європейської комісії кафедри Жан Моне «Законодавчий, економічний та соціальний перехід ЄС до сталого суспільства в межах Індустрії 4.0 та 5.0».

У ході розмови майбутні економісти працювали з поняттями: наймана особа; особа підприємець; підприємництво, та його види; види ідей; інвестиції та стартап.

Не бійтеся втілювати свої ідеї, а гроші під них знайдуться, якщо  правильно обрати бізнес-підхід, знання про який Ви отримаєте під час навчання в коледжі!