Розмова з батьками

Родинне виховання розглядається як одна з головних ланок виховання юного покоління. Щоб зробити родинне виховання дієвим, МФК СумДУ надає батькам необхідні психолого-педагогічні знання, а також знання про національні традиції виховання. Впровадження цих ідей у практику неможливе без педагогічної освіти батьків, яка сьогодні починає відроджуватися у багатьох  закладах освіти України. З цією метою в нашому закладі проводиться низка заходів.

Зокрема, 5 квітня 2021 року з батьками студентів 111-і групи (керівник групи – Оксана Якущенко) зустрілася інспектор сектору зв’язку з громадськістю управління патрульної поліції в Сумській області, старший лейтенант Марина Горьковська.

Зустріч відбулася на платформі Google meet.

Тема для обговорення – актуальна і щемлива для сучасних підлітків – «Домашнє насильство, безпечний інтернет, відповідальність підлітків». Дискусія була жвавою та змусила замислитися над проблемою учасників зустрічі.

Шановні батьки, пам’ятайте: «Діти народжуються у нас в ту пору, коли ми ще переповнені собою і від дітей просимо не стільки довіри, скільки спокою. Батьків віддаляють від дітей їхні власні пристрасті. Якщо ти пам’ятаєш свої гріхи, то в чому ти можеш докоряти своєму синові?» (Ф.Моріак) Будьте для своїх дітей взірцями!