ОМО заступників директора з навчально-методичної роботи.

День 28 березня 2024 року видався надзвичайно насиченим та результативним для заступників директора з навчально-методичної роботи закладів фахової передвищої освіти Сумської області. Спочатку вони були учасниками онлайн-семінару з теми: «Акредитація та постакредитаційний моніторинг у фаховій передвищій освіті», який організували представники Державної служби якості освіти України, а потім – доєдналися до онлайн-засідання в базовому Машинобудівному фаховому  коледжі СумДУ,  активними учасниками якого були представники 21 закладу передвищої освіти області.

З правовими та нормативними новаціями у сфері фахової передвищої освіти поділився Рязанцев В’ячеслав, заступник директора з навчально-методичної роботи Класичного фахового коледжу СумДУ.

Досвідом роботи з акредитації освітньо-професійної програми дисциплін ділилися заступники директора з НМР Кліндух Михайло (Глухівський агротехнічний фаховий коледж СНАУ) та Кравченко Ольга (Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ). 

Бондаренко Дмитро, в.о. заступника директора з навчально-методичної та виробничої роботи Машинобудівного фахового коледжу СумДУ, презентував учасникам зібрання Центр дуальної освіти – важливої складової фахової підготовки у коледжі, провівши віртуальну екскурсію кабінетами та лабораторіями закладу освіти.

Дякуємо всім учасникам, які долучилися до відеозустрічі. Сподіваємось, що засідання було корисним, інформативним, а головне – із практичним спрямуванням.

Залишити відповідь