Результати Всеукраїнського конкурсу есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко»: серед переможців студентка-журналістка МФК СумДУ

Громадська організація «Інноваційні обрії України» у 2024 році вже вшосте проводить Усеукраїнський конкурс есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко», присвячений творчості великого Кобзаря, спільно з іншими закладами освіти.

Метою конкурсу є популяризацію творчої спадщини Тараса Шевченка, актуалізація пам’яті про Кобзаря та його ролі в закладанні духовних основ української нації.

Сучасна молодь має унікальну можливість опанувати словом Кобзаря та представити власне бачення його традицій, культури, а також національно-патріотичного налаштування. Сьогодні, це як ніколи, актуально. Слово Кобзаря закарбоване у віках і має потужний сенс: «Борітеся – поборете».

У 2024 році до конкурсу долучилось 2685 осіб з усієї України.

Конкурс проводиться у шести номінаціях за віковими категоріями:  учні середніх класів (5-6, 7-8 класи); учні старших класів (9-11 класи); учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти; здобувачі фахової передвищої освіти;  здобувачі вищої освіти України.

Сердечно вітаємо Діану Фролову, студентку третього курсу спеціальності «Журналістика», та її керівника Наталію Пономаренко з перемогою у Всеукраїнському конкурсі есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко» (ІІІ місце).

Зичимо усіляких гараздів та нових творчих досягнень!

Щиро дякую організаторам конкурсу ГО «Інноваційні обрії України» за можливість долучатись до творчих конкурсів, креативити.

Залишити відповідь