Інфомедійна майстерка від викладача МФК СумДУ

24, 25 та 26 січня 2024 року заступники директорів з виховної роботи ЗФПО проходили курси підвищення кваліфікації «Психолого-педагогічні аспекти формування професійних компетентностей педагогічних працівників ЗФПО».

До розгляду запропоновані такі питання: академічна доброчесність; патріотичне виховання молоді в умовах воєнного стану; штучний інтелект в освіті; вебсайт обміну досвідом освітян; інклюзивна освіта: виклики та реалії сьогодення; створення грантових проєктів у ЗФПО; інфомедійна грамотність; робота гуртожитку в умовах воєнного стану та ін.

Долучилося більше 250 учасників з усієї України.

Серед спікерів курсів підвищення кваліфікації заступників директорів з виховної роботи – Наталія Пономаренко, РhD, викладач МФК СумДУ. Для поважного загалу медіатренерка запропонувала майстерку «Як не потрапити на інформаційну міну під час війни?». 

«Починаємо рік із медіаграмотністю! Намагалася мотивувати учасників залучитися до формування інфомедійної грамотності. Разом поговорили про важливість критичного мислення, про інформаційну війну. Зіграли в один тур інтелектуальної антифейкової гри «НотаЄнота», – розповідає майстер-педагог Наталія Пономаренко.

Машівців переконані, шо грамотна людина володіє мовою, медіаграмотна – світом! Долучайтеся до інфомедійного світу з нами!

Залишити відповідь