Щорічна зустріч лідерів Євроклубів України відбулася!

10-11 червня 2023 року у Львові відбувалася Щорічна зустріч лідерів Євроклубів України в рамках проєкту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні» за ініціативи та підтримки Представництва ЄС в Україні.

Серед учасників – переможці конкурсу проектів серед євроклубів.

Вікторія Давидова, радниця з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні, окреслила перспективи функціонування мережі євроклубів в Україні.

Лідери Євроклубів з усієї України презентували та аналізували найкращі практики проєктів, що реалізуються за підтримки Представництва ЄС в Україні. Наталія Пономаренко презентувала проєкт «Ukraine + Europe = FRIENDSHIP», що реалізується євроклубами «Mayflower» Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1(координаторка – Наталія Логвиненко), «Marigold» Межиріцького ЗЗСО І-ІІІ ступенів (координаторка – Вікторія Лисянська) та «Unbreakable» Машинобудівного фахового коледжу СумДУ (координаторка – Наталія Пономаренко).

У 2023 році євроклуби провели більше 270 заходів для молоді, серед яких були квести, вікторини, інтелектуальні ігри, чемпіонати, форуми, дебати, флешмоби, марафони, відкриті уроки й благодійні та волонтерські заходи.

Щорічна зустріч створила майданчик для обговорень досвіду та набуття нових знань. Лідери Євроклубів взяли участь у тренінгах із протидії дезінформації (майстер-педагог – Наталія Войтович, кандидат наук з соціальних комунікацій, доцент кафедри теорії і практики журналістики ЛНУ ім. Івана Франка, медіатренерка) та з розвитку лідерства та командної роботи (майстер-педагог – Ірина Сновидович, керівник відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом ЛНУ ім. І. Франка, супервізор Української Спілки Супервізії та Коучингу).

Нові актуальні знання та обмін досвідом роботи євроклубів сприяють  об’єднанню молодь навколо ідеї європейської України.

Наближаємо Перемогу разом

За підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, “Інформаційна підтримка Представництва Європейського Союзу в Україні”

Прямуємо разом з Euroquiz.org.ua

#StandWithUkraine

#ПрямуємоРазомПепеможемоРазом

Залишити відповідь