Підбито підсумки ІX Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми – 2023»: машівці прокачали hard skills

Як би не було складно переживати воєнний час, ми не здаємося та прямуємо до нових бізнес-вершин.

Протягом двох місяців учасники чотирьох ліг «Стратегії фірми-2023» – учнівської, студентської, сімейної та наставників – боролися за першість у реалістичній моделі українського ринку, створеній симулятором ViAL+.

«Метою турніру є виявлення й допомога у становленні представників майбутньої економічної та бізнес-еліти. Сотні прийнятих рішень, кредити й депозити, прибутки й збитки, лінії виробництва й реклама, бюджет і робітничі кадри дали можливість кожному відчути себе в кріслі директора та спробувати підприємництво «на смак», – розповідає викладач Тетяна Очкова.

До батлу долучілася й машівська родина.

«Сучасні бізнес-ідеї, інноваційні проєкти та інтерактивні моделі управління підприємством! Конкурентами в досягненні мети виступали компанії інших учасників турніру. Кожен мав можливість досягнути вершини підприємництва, набувши досвіду й використавши свою логіку, уміння, навички і знання», – ділиться враженнями лауреат конкурсу, студентка МФК СумДУ Тетяна Маринич.

Організатори зазначають, що університети й коледжі щорічно вражають не тільки блискучою грою студентства, а й запеклим змаганням викладачів. Освітяни сходяться в бізнес-баталії Ліги наставників, на власному прикладі показують своїм вихованцям, як досягати лідерства в підприємництві. Серед півфіналістів «Стратегії фірми-2023» викладачі МФК СумДУ – Тетяна Очкова та Анна Ровна, які отримали й засвідчення професіоналізму – сертифікати тренерів.

Вітаємо лауреата конкурсу Тетяну Маринич та півфіналісток Анну Шевченко і Яну Буханцову! У вас великі можливості. Усім серцем віримо, що ви зумієте досягти більше, ніж намріяли. Бажаємо удачі та наполегливості! Так тримати! Нехай ваше навчання буде легким і приємним, а зусилля і бажання вчитися не будуть марними.

Дякуємо організаторам турніру за цікавий професійний досвід та потужні hard skills!

Чекаємо грандіозної  битви бізнес-акул у ViAL+ 2024 року!

Залишити відповідь