Пізнавальна екскурсія майбутніх інженерів

Знання, отримані в аудиторії, не можуть добре засвоїтися, якщо не будуть підкріплені практичними прикладами. Тому освітній процес у МФК СумДУ передбачає організацію екскурсій на виробництво.

Для кращого засвоєння навчального матеріалу здобувачі освіти другого курсу спеціальності «Галузеве машинобудування» відвідали АТ «СМНВО – Інжиніринг». Студенти, які ще не проходили навчальної практики, виявили велике бажання ознайомитись із базовим підприємством коледжу: пройшлися виробничими цехами підприємства, побачили повний цикл виготовлення продукції, ознайомились із технологією зборки, поспілкувалися з робітниками та спеціалістами.

Дуже приємно, що працівники підприємства, не зважаючи на свою виробничу зайнятість, приділили увагу й показали роботу «з середини», відповіли на запитання зацікавлених студентів.

Важливо також, що була можливість порівняти «теорію» з  реальністю  виробництва.

Після таких відвідин другокурсники-інженери впевнено здобуватимуть навички слюсарної та механічної роботи. Практичні аспекти викликали неабияку зацікавленість у майбутніх інженерів. Адже надзвичайно важливо для студентів у процесі навчання доповнювати свої теоретичні знання практикою.

Сподіваємося, що отримані на екскурсії знання допоможуть нашим студентам в освітньому процесі та підкріплять теоретичний матеріал!

Залишити відповідь