У МФК СумДУ відбувся День відкритих дверей

День відкритих дверей у МФК СумДУ – це радість зустрічі й теплого спілкування про фах, професійний розвиток, майбутню професію з нашими потенційними вступниками.

На захід приїхало й прийшло чимало зацікавлених та їхніх батьків із міста та області. І це в такий складний час.

Маш гостинно зустрічав усіх охочих стати студентом МФК СумДУ ознайомитись із життям коледжу та досягненнями нашого педагогічного та студентського колективів.

Розпочали знайомство з коледжем з привітання в.о. директорки Еліни Валюх: «Бажаємо кожному зробити правильний вибір професії до душі. З гарними успіхами завершити навчання в школі! І запрошуємо до нас на навчання. Вірте в себе, вірте в Україну, вірте в ЗСУ!» – побажала присутнім Еліна Євгенівна.

Майбутні абітурієнти та їхні батьки дізнались, як підготуватися до вступу в коледж, про умови та особливості навчання та дозвілля здобувачів освіти, про інноваційні проєкти, про освітні можливості та додаткові переваги навчання саме в нашому закладі освіти, на власні очі побачити, як і чим живе маш із середини.

Гості отримали багато інформації в процесі безпосереднього спілкування із адміністрацією, майбутні абітурієнти відвідали дуальний центр освіти та отримали відповіді на всі запитання.

І господарі, і всі гості, які відвідали свято – День відкритих дверей, отримали неабияке задоволення та величезний заряд позитиву!

Пам’ятаймо, що вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складеться подальше життя молодої людини.

Дякуємо усім. Будьмо сильні й щасливі від того, що ми РАЗОМ.

Робимо важливу справу заради України!

 

Залишити відповідь