Вітаємо студенток МФК СумДУ з перемогою у ІV етапі XІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка!

За підсумками фінального етапу XІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед найкращих знавців рідної мови учениці закладів фахової передвищої освіти (наказ МОН України від 24.04.2023 № 471) студентки МФК СумДУ здобули перемогу:

Маргарита Гойко (студентка спеціальності «Журналістика») – дипломантка ІІ ступеня (гуманітарний профіль).

Варвара Козюля (студентка спеціальності «Підприємництво і торгівля»)  – дипломантка ІІ ступеня (негуманітарний профіль).

Зичимо Маргариті та Варварі подальших успіхів у майстерному опановуванні художнім словом, а їхнім наставникам – терпіння, радості й задоволення від досягнень своїх вихованців!

Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка вкотре об’єднав українців навколо культури. Поетичне слово Шевченка завжди було для українців і предметом гордості за власну культуру, власний народ, і потужним джерелом творчого натхнення, духовного розвитку – тим каталізатором, що здатен перетворити звичайну людину на митця і патріота України.

Бережімо та плекаймо рідну мову, шануймо її та пишаймося нею! Любіть Україну так, як її любив Тарас Шевченко!

Слава Україні! Українська мова – мова переможців!

Залишити відповідь