Тримаємо освітянський стрій: відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ЗФПО Сумщини

Я завжди стверджував, що закони економіки – це закони життя!

(Філіп Уікстид, британський економіст)

12 квітня 2023 року відбулося онлайн-засідання ОМО викладачів економічних дисциплін ЗФПО Сумщини. До зустрічі долучилися представники з шістнадцяти закладів області.

Темою для обговорення було обрано використання інтерактивних технологій навчання в процесі викладання економічних дисциплін в умовах воєнного стану.

З вітальним словом до присутніх звернулася Галина Крамінська, голова ОМО, викладачка МФК СумДУ. Пані Галина вкотре наголосила на викликах, які стоять перед викладачем в умовах воєнного стану: необхідність гарантування безпечних умов освітнього процесу, створення сприятливого емоційного середовища для студентів та необхідності залучення ІТ-технологій у процес підготовки фахівців.

Інна Хижняк, викладачка ВСП «Охтирський фаховий коледж СНАУ», презентувала досвід упровадження інтерактивних технологій навчання в процес викладання економічних дисциплін, акцентувавши на видах програмних застосунків та можливостях їхнього застосування відповідно до типу заняття.

Тетяна Очкова та Анна Ровна, викладачки МФК СумДУ, розповіли про новації освітнього процесу МФК СумДУ, зокрема, про інтеграцію спеціальностей, проілюструвавши це «розпаковкою» інтерактивного сервісу «Team-up ІТЖУА».

Дякуємо колегам за змістовну роботу, співпрацю та професійне спілкування!

Обласне методичне об’єднання викладачів економічних дисциплін закладів фахової передвищої освіти Сумської області пройшло в інформаційній та творчій атмосфері.

«Під час зустрічі спікери створили активну взаємодію між учасниками, поєднуючи знання, розвиток, командоутворення, спілкування, мотивацію та планування. Колеги не лише ґрунтовно розповіли теоретичні основи про сучасні інтерактивні технології навчання, але й поділилися власним досвідом і здобутками щодо їхнього впровадження в освітній процес. Усі учасники обласного методичного об’єднання без винятку отримали багато корисної та цікавої інформації, яка допоможе вдосконалити навички викладання дисциплін у закладах освіти, а також обмінялися досвідом із питань покращення освітнього процесу», – резюмує Галина Крамінська.

Бажаємо учасникам плідної роботи, нових творчих здобутків, миру, добра та злагоди!!

Залишити відповідь