Урок тренінг «Від ідеї до бізнесу»

27.03. 2023 року  в  межах тижня спеціальності 076 2Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» студенти 208-е групи  були учасниками тренінгу  «Від ідеї до бізнесу» спікером якого став  Ковальов Богдан Леонідович , к.е.н., доцент кафедри «Економіки, підприємництва та бізнес адміністрування» та  виконавець гранту Європейської комісії кафедри Жан Моне ,модераторам зустрічі стала Скороходрва Л.І.  Студенти в малих групах змоделювали ідею бізнесу, та запропонували моделі втілення даних ідей в життя. Цікавинка даного проекту  полягає в тому, що є студенти, які  на 2 курсі вже мають свій власний бізнес , впроваджений в життя.  Для здійснення даної задачі , та більш ефективного бізнесу цей урок являється орієнтовано направлений на розширення сфери бізнесової ідеї, та більш її конкурентоспроможної на ринку України.

Від спікера студенти  отримали домашнє   завдання  – розробити соціальний бізнес – проєкт  своєї ідеї. Переможці отримають міжнародний сертифікат Європейської комісії кафедри Жан Моне.

За підсумками заняття хочеться продовжити висловлювання Г. Форда: «… триматися разом – це прогрес»! Рухаймося до успіху разом!

 До наступних зустрічів.

 

Залишити відповідь