Не сторонній погляд на професію

Майбутні інженери, студенти МФК СумДУ побували на одному з найуспішніших підприємств. Похід на механоскладальні цехи підприємства АТ СМНВО «ІНЖИНІРІНГ» став не просто пізнавальною екскурсією, а прокачкою фахових компетентностей.

Представники заводу провели студентів виробничими майданчиками, «святая святих» – механоскладними цехами.

«Із захопленням спостерігаючи за складними процесами виготовлення деталей машин, студенти планували своє майбутнє, бачили втілення теоретичних тем у складні процеси народження деталей машин. Менше, ніж за два місяці, наші здобувачі освіти стануть за ці верстати, оскільки почнеться виробничо-технологічна практика. Але одинадцять юнаків, не бажаючи чекати початку практики, уже зараз оформлюються у відділі кадрів підприємства, щоб стати учнями операторів верстатів з ЧПК та поєднати навчання в коледжі з роботою», – коментує викладач Олександр Ткаченко.

“Ми побачили побачити всі підрозділи, дізнались про особливості та умови виробництва. Колектив дуже відкритий, відповідав на будь-які питання студентів! Ми чітко зрозуміли, що потрібно докладати зусилля для досягнення поставленої мети, щоб вона була не лише мрією, але й реальністю”, – розповідає Назар Кульбачний.

Утілення теорії в практику – найкоротший шлях стати класним спеціалістом! І це можливо в стінах Машинобудівного фахового коледжу!

Залишити відповідь