Останній місяць року з краєзнавчим стартом!

Студенти І та ІІ курсів спеціальності “Журналістика” учасники ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції “Сумські історико-краєзнавчі студії”, організатором якої був Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка.

На конференції представлені роботи різної тематики, що стосуються актуальних питань становлення й розвитку населених пунктів Сумщини, її окремих галузей господарства та об’єктів національно-культурної спадщини, як маршрутів туристичних стежок.

Особливої уваги заслуговують напрацювання ДЕМЧЕНКО Анастасії “Краєзнавча пам’ятка Сумщини “Будинок-музей А.П. Чехова”” та ТОКАРЕНКО Наталії “Краєзнавчі стежки Малого Висторопа”, короткий огляд матеріалів поданий до розгляду всіх бажаючих.

Студенти ІІ та ІV курсів спеціальності “Комп’ютерні науки” учасники ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції “Сумські історико-краєзнавчі студії”, організатором якої є Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка. Роботи машівців акцентують увагу на важливості існування об’єктів природної, історико-культурної спадщини, окремої інфраструктури, що вже вже слугує туристичним маршрутом в рідному краї.

Напрацювання учасників конференції: ЗВЯГІНЦЕВА Ксенія “Суми – краєзнавче минуле та сьогодення”, БОЙКО Денис “Коротка краєзнавча характеристика селища міського типу Угроїди”.

Також БОЙКО Денис є учасником ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції за міжнародною участю “Формування компетентностей обдарованої особистості в системі позашкільної та вищої освіти”, організатором якої є Національний авіаційний університет. Робота Дениса “Варіант розвитку професійних компетентностей студентів на заняттях географії в закладі фахової передвищої освіти” направлена на всеохопність комп’ютерних знать з потребами людини у сучасному світі, наприклад, починаючи з візуалізації географічної інформації у вигляді звичайних мобільних додатків чи застосунків, якими майже всі користуютья щодня, можливо хто про це й не здогадується.

Бажаємо студентам гарних оцінок та активного розвитку затребуваних суспільством їх професійних здібностей, молодці!

Залишити відповідь