Удосконалюймося разом: підвищення кваліфікації викладачів-журналістів

Викладачі циклової комісії спеціальностей 061 Журналістика та 186 Видавництво та поліграфія МФК СумДУ систематично підвищують свою кваліфікацію, адже сьогодні прокачувати навички необхідно всім.

Навчальний рік тільки розпочато, а наші освітянки вже мають багаж знань, яким хочуть поділитися!

Ірина Вірченко, викладач спецдисциплін спеціальності 061 Журналістика, у липні 2022 року навчалася в International Summer School (оnline) Ліверпульського університету.

«Викладач, який розвивається, цікавий студентам, а студенти, які чогось прагнуть, цікаві для педагога. Цікаво працювати в коледжі, бо це середовище, де можна реалізувати найнесподіваніші, божевільні ідеї”, – ділиться думками викладач Ірина Вірченко.

А Наталія Пономаренко удосконалю свої вміння та розширю знання з інфомедійної грамотності. Зокрема, пройшла тренінг “Як легко інтегрувати медіаграмотність в навчальні предмети” та за результатами виконаного індивідуального завдання отримала сертифікат.

“Мені цікаво працювати в коледжі, бо це постійний розвиток і нові виклики. Не люблю стояти на місці, а студенти вимагають, аби викладач був у тонусі і в темі, – каже викладач Наталія Пономаренко.

Тому працюємо, вчимося, живемо! Навіть усупереч!