Студентське телебачення – МАШtv

МАШtv – студентське телебачення ВСП Машинобудівний фаховий коледж СумДУ. Його створення ініційоване студентами-журналістами у 2018 році. Наповнення каналу – актуальні новини, прямі етери, телемарафони, цікаві проєкти та ток-шоу. А платформа «MASH ORIGINAL» займається створенням авторських фільмів та серіалів МАШtv. Командою телеканалу є цілеспрямовані студенти ВСП Машинобудівний фаховий коледж СумДУ (не обмежуючись спеціальністю 061 Журналістика).

За роки свого існування, команда МАШtv досягла багато чого: показ виробничого контенту на телеканалах «1+1» та «СУСПІЛЬНЕ СУМИ», десятки тисяч переглядів на YouTube, презентації проєктів на багатьох освітніх та наукових конференціях, отримання власної статті на платформі Wikipedia.

МАШtv співпрацює з ТРК «Відікон» та студентським телебаченням СумДУ «СТУДtv 11 ПОВЕРХ». Також має спільні проєкти та часто організовує конференції різного характеру із Сумським державним педагогічним університетом ім. А.С. Макаренка.

Улітку 2022 року МАШtv організував благодійний концерт «Student Charity Concert» за підтримки СумДУ та адміністрації міста Суми. Півторагодинна концертна програма містила вокальні номери, хореографічні перформанси та декламування віршів. Усього вдалося зібрати 9500 грн. Кошти було спрямовано на підтримку Сумської ТрО. Проведення проєкту планується щороку.

Найголовніше досягнення МАШtv – велика глядацька аудиторія, яка довіряє та підтримує будь-які ідеї та починання. Це є неабиякою мотивацією на постійне удосконалення контенту та якості роботи телеканалу

Сайт: https://mashtv.weblium.site/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCzeWBg9Sx-B9HBB6IhSTmnA

Залишити відповідь