Журналісти й освітяни: простір коворкінгу: усеукраїнський майстер-клас викладача спеціальності 061 МФК СумДУ

На порозі новорічні та різдвяні свята…

І як без ворожіння?

10 грудня 2021 року викладач МФК СумДУ, доктор філософії Наталія Пономаренко у співдії  з  викладачем Прилуцького педагогічного коледжу ім. І. Франка, доктором педагогічних наук Наталією Гроною провели інфомедійні Андрііївські вечорниці з охочими з усієї України.

Майстер-клас «Журналісти й освітяни: простір коворкінгу» мав на меті застосувати методологію IREX для формування у здобувачів освіти, майбутніх журналістів м’яких навичок з основ інфомедійної грамотності; ознайомити учасників з можливими точками перетину та взаємодії представників двох сфер: освіти та журналістики через презентацію медіавправ, завдань, роботу з онлайн-ресурсами.

А як на вечорницях без забави?

Задля забави вирішили пошукати спільне для журналістів і освітян. На сходинах і ворожили, і про мову говорили, і про нететикет не забули….

Отож, долучайтеся до нашої інфомедійної родини! З нами весело та інфомедійно!

Проєкт  «МЕДІА&КАПСУЛИ»   є складником міжнародного проєкту «Learn to Discern in Schools – National Rollout //Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність національне розгортання», що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольств США та Великої Британії, у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією Української преси.@