Кава з поліцейським: безпека руху на дорозі

Увага дорога.

Вивчи, пам’ятай та дотримуйся!

З метою поліпшення роботи із запобігання дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів студенти 111-і групи спеціальності Комп’ютерні науки (куратор – Оксана ЯКУЩЕНКО) МФК СумДУ долучилися до “кави з поліцейським”.

Під час “кавування” студент 111-і групи Богдан ТИХОНОВ ознайомив присутніх із історією виникнення Правил та необхідністю їх дотримання.

Старший інспектор сектору зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Сумській області старший лейтенант поліції Оксана Красовська

та інспектор старший лейтенат Марина Горьковська у формі інтерактивної бесіди із застосування фото та відеоматеріалів профілактичного спрямування обговорили зміни в ПДР: світловідбивачі, підвищення штрафів, види ДТП.

“Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя та здоров’я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров’я, а навіть життя. Тому, щоб зберегти своє здоров’я та життя потрібно завжди чітко дотримуватися встановлених Правил дорожнього руху”, – підбиває підсумки зустрічі студентка 111-і групи Ольга Срібна.

Пам’ятаймо, безпека – це життя!