Травнева зустріч вихователів

26 травня на базі Сумського фахового коледжу мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського відбулось засідання обласного методичного об’єднання вихователів гуртожитку закладів фахової передвищої освіти Сумської області. Тема засідання «Організація проживання студентів у гуртожитку та створення безпечних умов під час адаптивного карантину», яка  дуже актуальна в наш час. Учасниками засідання стали вихователі гуртожитків  м. Суми та Сумської області: м. Ромни, м. Лебедин, м. Глухів.

З вітальним словом до учасників засідання звернулась директор коледжу, заслужений працівник культури України Надія Миколаївна Гринь. Вона наголосила на важливості роботи вихователя гуртожитку та побажала плідної роботи.

Засідання проходило в формі круглого столу, організатором та ведучою якого стала голова об’єднання вихователів гуртожитку І.І. Чаплигіна. Активно обговорювались питання та проблеми проживання студентів в гуртожитку під час карантину, такі як: «Організація проживання студентів у гуртожитку та створення безпечних умов під час адаптивного карантину» (виступила Т.Ф. Лех, вихователь гуртожитку Сумського фахового медичного коледжу). Доповнила виступ В.І. Дейнека, вихователь гуртожитку ВСП Сумського фахового коледжу Національного університету харчових технологій, зупинившись на проблемах виховання, які виникають під час карантину.Про соціально-психологічний клімат студентської молоді під час карантину розповіла О.М. Стаднік, вихователь гуртожитку Машинобудівного фахового коледжу СумДУ. З новими матеріалами з періодичних видань, та корисними інтернет-ресурсами на допомогу вихователям гуртожитків ознайомила завідувач бібліотеки Сумського фахового коледжу мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського І.В. Сотникова.