Засідання ОМО викладачів хімії, біології та екології

21  листопада 2023 року відбулося онлайн-засідання обласного методичного об’єднання викладачів хімії, біології та екології ЗФПО Сумської області, організоване і проведене викладачами базового ВСП «Машинобудівний фаховий коледж СумДУ».

Зустріч була присвячена актуальній темі підтримки здоров’я як здобувачів освіти, так і викладачів. Розпочала  засідання практичний психолог Яна Коломієць, яка зазначила, що невід’ємною частиною щасливого життя є ментальне здоров’я. Адже саме воно дає можливість реалізувати людині свої творчі здібності, протистояти життєвим стресам, продуктивно працювати. В своїй доповіді психолог надала поради щодо підтримки ментального здоров’я, способи його відновлення, що є необхідним в умовах воєнного стану. 

До розмови долучилися викладачі коледжу Олена Влезько та Інна Пальмова, які щиро ділилися досвідом реалізації здоров’язбережувальної компетентності на заняттях біології і екології, хімії. А голова ОМО Ірина Хроленко звернула увагу на зв’язок між станом довкілля та здоров’ям населення, розглядаючи питання екологічного виховання на заняттях природничого циклу.

Дякуємо всім викладачам, які долучилися до відеозустрічі. Сподіваємось, що засідання було корисним, інформативним, а головне – із практичним спрямуванням.

Залишити відповідь