Про будні юних журналістів говорили з викладачем МФК СумДУ

Відбулася перша зустріч Школи журналістики МАН Сумської області. До її проведення долучилися школярі закладів загальної середньої освіти та вихованці закладів позашкільної освіти області, слухачі Сумського територіального відділення Малої академії наук.

Одне із занять провела Наталія Пономаренко, PhD, викладач МФК СумДУ. Її інтерактивне заняття «У лабіринтах медіа» неабияк зацікавило майбутніх журналістів. Слухачі отримали практичні поради щодо особливостей  створення новини. Говорили про вдалі й невдалі заголовки – зокрема, створювали їх до матеріалу про радіодиктант єдності за допомогою онлайн-додатка.

«Осіння сесія обласного територіального відділення МАН і перша зустріч із слухачами у секції «Журналістика»: познайомилися, поспілкувалися та трохи погралися», – розповідає Наталія Пономаренко.

Школа журналістики МАН – це майданчик молодих журналістів для спілкування, обміну знаннями, досвідом, ідеями, ініціативами та інноваціями, а також поглиблення знань та навичок роботи в різних жанрах. Долучайтеся!

Залишити відповідь