Кваліфікаційна робота як приклад інтеграції спеціальностей у МФК СумДУ

Вимогою часу стає підготовка фахівців нової якості – здатних творчо мислити, швидко орієнтуватися в сучасному насиченому інформаційному просторі, приймати нестандартні рішення, вчитися та розвиватися протягом усього життя, а головне – бути патріотами рідної землі.

Це є одним із пріоритетних завдань освітнього процесу МФКСумДУ (https://class.mksumdu.info/).

Цьогорічні кваліфікаційні роботи є доведенням вищезазначеного.

Зокрема, онлайн-тренажер «Хочу 200» для підготовки до ЗНО/НМТ з української мови (розробники – Ольга Великодна та Карина Завдов’єва; керівники – Наталія Пономаренко й Анна Ровна).

«Під час підбору контенту для онлайн-тренажеру із підготовки до ЗНО з української мови «Хочу 200!», ми акцентували увагу на тому, щоб задовольнити всі потреби реципієнтів, і розробили подачу інформації у різних виглядах: текстовому та відеоформаті. Додатковий теоретичний матеріал вдало поєднали з практичною частиною, і, таким чином, створили новий, цікавий, розгорнутий формат підготовки до ЗНО із української мови, у вигляді тренажеру «Хочу 200!», у якому міститься два варіанти підготовки – теоретичний і практичний», – розповідає Карина Завдов’єва.

У медіапродукті поєднали теоретичну та практичну частини, які в простому форматі викладу допоможуть при підготовці будь-якому реципієнту із будь-яким рівнем знань.

Залишити відповідь