ОМО заступників директора з навчально-методичної роботи

06 грудня 2023 року в базовому Машинобудівному коледжі Сумського державного університету  відбулося чергове онлайн- засідання обласного методичного об’єднання заступників директора з навчально-методичної роботи  закладів  фахової передвищої освіти Сумської області. В роботі засідання активну участь взяли представники 20 закладів передвищої освіти області.

Принципами та підходами до перевірки дотримання  академічної доброчесності в курсових роботах в Сумському фаховому  коледжі  СНАУ поділився голова обласного методичного об’єднання, заступник директора з навчальної роботи Сумського фахового коледжу СНАУ Чортенко Андрій.

Ребрик Роман, заступник директора з навчальної роботи Путивльського коледжу СНАУ, презентував учасникам зібрання правові та нормативні новації у сфері фахової передвищої освіти у 2023 році. 

В обговоренні винесених на засідання питань активними були: Кліндух Михайло (Глухівський фаховий коледж СНАУ), Кравченко Ольга (Конотопський фаховий індустріально-педагогічний коледж СумДУ), Гавриш Олена (Охтирський фаховий коледж СНАУ), Гаценко Людмила (Класичний фаховий коледж СумДУ).

Дякуємо всім учасникам, які долучилися до відеозустрічі. Сподіваємось, що засідання було корисним, інформативним, а головне – із практичним спрямуванням.

Залишити відповідь