Презентація наукових досліджень викладачів МФК СумДУ в проєкті Офісу підтримки вченого

Офіс підтримки вченого працює над реалізацією проєктів, що спрямовані на розвиток та інтернаціоналізацію науки, сприяння діяльності наукових та науково-педагогічних працівників.

Мета проєкту «КНИГА ВІД ВЧЕНОГО» – презентація наукових робіт (монографій, посібників, підручників тощо) дослідників у різних форматах (онлайн-презентація на сторінці Офісу, постер, запис відео тощо).

У 2023 році Наталія Пономаренко, викладач МФК СумДУ, представила  (https://www.facebook.com/watch/?v=618720613442437) монографію «Формування мовленнєвої компетентності майбутніх фахівців з журналістики: теорія і практика» (з роботою можна ознайомитися за покликанням: https://cutt.ly/LwfKzubE). 

«Участь у проєкті Офісу підтримки вченого «КНИГА ВІД ВЧЕНОГО» дає можливість дослідникам, генерувати ідеї, пропонувати спільні проєкти. Дякуємо О. ВАЩУК, голові Офісу підтримки вченого, д.ю.н., професору, голові РМУ при МОН України, О.Поліщук, заступниці голови Офісу підтримки вченого, Я.Приступі, агенту Офісу, за організації зустрічей та підтримку», – підсумовує Наталія Пономаренко.

Машівці-освітяни впевнені, що займатися науковими дослідженнями модно, престижно, корисно!

Залишити відповідь