Олімпіада з програмування серед машівців-програмістів done

У медах тижня спеціальності 122 Комп’ютерні науки відбулася олімпіада з програмування.

У майстерності розробки програм для розв’язування цікавих прикладних задач за допомогою комп’ютера в різних системах програмування у цьому році змагалися студенти других та третіх курсів спеціальності «Комп’ютерні науки». Олімпіадні задачі були орієнтовані на кмітливість, тому змагання проводились за загальними завданнями для всіх учасників.  Учасники мали можливість вивчати та розвивати навички створення ефективних алгоритмів, що є важливим компонентом для будь-якого програміста. 

«Олімпіаду з програмування проведено з метою надати учасникам можливість розвивати свої аналітичні та програмувальні навички, що сприяє підвищенню рівня інтелектуального розвитку. Ця подія привернула увагу обдарованих студентів і надала їм платформу для виявлення їхнього потенціалу та конкурентного розвитку. Для студентів це можливість заявити про себе, а для викладачів – залучити талановитих студентів до виконання інноваційних проєктів в ІТ-галузі», – розповідає про ідею ініціатор проведення олімпіади Олена Номировська, викладач МФК СумДУ.

🏆 Вітаємо призерів олімпіади:

2 курс: 🥇 Емір Шульженко 

🥈 Олександр Мартиненко  

🥉 Петро Дубина 

3 курс: 🥇 Максим Долгов 

              🥈 Антон Прядко 

              🥉 Роман Федорченко 

                                

«Нам не заважають ні дощ, ні холод на вулиці… Ми отримати досвід роботи під час змагань, що може бути корисним у подальших конкурентних

Залишити відповідь